Lajme jo të mira në dashuri për këto shenja në vitin 2022

7 muaj më parë

•Gaforrja

Nga janari, do të preket nga shumë probleme në dashuri. Ata që janë çift do të përballen me keqkuptime të ndryshme me partnerin. Ndjenjat nuk do të jenë në maksimumin e tyre dhe vështirësitë me të cilat do të përballen do të jenë mjaft serioze.

Pika e kthesës do të vijë nga korriku.

•Telashe në horizont edhe për Shigjetarin. Ndoshta partneri nuk është treguar besnik ndaj jush? Ose ju keni treguar mungesë respekti ndaj tij? Gjithsesi, qetësia për ju do të vijë vetëm andej nga maji. Do të përmirësohen gjërat dhe do të ndjeni më shumë bashkëveprim.

•Luani do të ketë Saturnin kundër dhe duhet të presë Jupiterin për të jetuar pak qetësi në dashuri.

Të ngjashme