Kjo karakteristikë i tremb shumë djemtë përpara një vajze

7 muaj më parë

Inteligjenca është virtyti i vetëm që i tremb meshkujt dhe i bën të ndihen inferior përballë vajzave.

Në një studim të fundit ku janë pyetur më shumë se 100 meshkuj, ata janë përgjigjur se do të preferonin më mirë një vajzë më pak inteligjente për të kaluar një mbrëmje romantike.

Jo më kot vajzat e zgjuara rrezikojnë të mbeten beqare ose duhet të zgjedhin me shumë kujdes!

Të ngjashme