Kjo është mosha kur femrat arrijnë pjekurinë e tyre në shtrat

7 muaj më parë

•Një gjë është e sigurt, me kalimin e kohës fillojmë të shijojmë më shumë seksin.

Sipas një studimi të British Journal of Urology, ku morë pesë 2600 gra të moshës 20-64 vjeç, seksualisht aktive, u arrit në përfundimin se femrat arrijnë kulmin në moshën 36 vjeçare.

Moshë në të cilën ato njohim më mirë anatominë e tyre, pa harruar që pjekuria ndikon pozitivisht në intensitetin e kënaqësisë.

Femrat e kësaj moshe kanë më shumë besim tek vetja, dinë të menaxhojnë paralojën dhe t’i japin siguri partnerit.

Të ngjashme