Kryefjala Logo

Këto shenja nga partneri përkthehen se ai nuk ka më interes

6 Prill, 2022 | 12:28 pm

•Ai nuk është më i gatshëm për të dëgjuar kërkesat tuaja dhe nuk impenjohet në nevojat që keni.

•Nuk pëlqen dhe shmang intimitetin.Kush mashkull e bën ktë?Askush!Vetëm kur nuk ju do më.

•Ka një epsh të ulët me ju sado mundohet diçka nën çarçafë nuk shkon.

• Gjejnë justifikime të kota për të mos bërë dashuri.Po,edhe meshkujve “ju dhemb koka”

•Ka më pak argëtim në aktivitetet e përbashkëta,sikur e keni marrë me zorr.

•Nuk është i qetë në shtëpi dhe duket sikur e bezdis prania juaj.

•Fillon të shikojë faqet e internetit ku mund të bisedojë me njerëz të rinj.

•Merr vendimet i vetëm pa folur aspak me ju për një mendim më shumë .

Të ngjashme