Këto shenja në horoskop nuk qëndrojnë dot besnik në një lidhje

5 muaj më parë

•Luani

Luanët janë vazhdimisht në kërkim të konfirmimit. Ata duan të vihen re nga të tjerët, të trajtohen si mbretër. Nëse ata e kuptojnë se ju po filloni t’i injoroni, atëherë ata do të kërkojnë diku tjetër për atë që ju nuk u jepni atyre.

•Peshqit

Për shkak të natyrës së tij të ndjeshme dhe të dobët, ai është më i prirur për pabesi. Ai është i paparashikueshëm dhe ka marrëdhënie të paligjshme pa u menduar shumë. Nëse marrëdhënia e tij nuk i përmbush pritshmëritë e tij, ai kërkon diku tjetër atë që i mungon. Megjithatë, për shkak se ka frikë se mos lëndojë tjetrin, do ta ketë të vështirë të largohet nga një marrëdhënie e pakënaqur.

•Akrepi

Pasioni e karakterizon, por ai nuk do t’i besojë pak zemrës së tij. Ai do ta bëjë, nëse e keni bërë edhe ju, nëse pasioni mes jush ka humbur ose nëse e keni gënjyer. Ndjenja e pakënaqësisë që e karakterizon mund ta çojë edhe në një lidhje të paligjshme, ndërkohë që vështirë se i reziston një flirti intensiv ose tërheqjeje erotike me dikë tjetër.

•Shigjetari

Shigjetari po kërkon gjëra shumë specifike në marrëdhëniet e tij. Përkushtim, mbështetje, dashuri dhe ndoshta status quo-ja më e mirë. Nëse lidhja e tij nuk i siguron, ai nuk do ta ketë të vështirë t’i kërkojë diku tjetër.

Të ngjashme