Këto gjëra në dollapin tuaj lahen vetëm 1 herë në vit!

5 muaj më parë

•Pallto juaj e leshtë

Shpresojmë se ju pastroni pallton tuaj në fund të çdo sezoni, por kjo dëmton realisht materialin e saj.

•Xhaketa juaj prej lëkure

Lëkura nuk është e lirë, andaj edhe lëreni në dorë të profesionistëve kur vie koha për pastrim. Ju mund ta pastroni vetëm me ndonjë leckë të lagur. Vetëm sigurohuni që të thahet mirë nga uji para përdorimit.

•Unazat e dasmës

Thjeshtë edhe vetëm duke larë duart ju mund të pastroni unazën tuaj të martesës, por është mirë që të bëni ndonjë vizitë në artari një herë e një kohë ose jepni një avull me ujë të pastër.

•Xhinset tuaja origjinale

Këto janë material më i ndjeshëm dhe kërkojnë vetëm freskim apo pastrim me avull, ruani kualitetin e tyre duke i pastruar në cikël të shpejtë edhe atë jo me ujë të nxehtë, por gjihnjë me ujë të ftohtë

Të ngjashme