Kryefjala Logo

Gënjeshtra të mëdha që njerëzit e martuar duhet të ndalojnë së besuari sa më shpejt!

30 Shtator, 2022 | 1:49 pm

Martesa do këllqe dhe përrallat nuk bazohen në histori të vërteta prandaj,Pavarësisht se çfarë na kanë thënë përrallat…

•Nuk do keni një martesë të përsosur apo një martesë të lehtë.
Nuk ekziston,të bashkëjetosh dhe të ndash jetën me një njeri tjetër është universalisht e vështirë, por na mëson gjëra të rëndësishme të tilla si sakrifica, ndërlidhja dhe falja e dështimeve tona themelore njerëzore.
Martesa është një përvojë mësimi, jo një fund

•Nuk mund të keni një jetë të planifikuar në mënyrë perfekte
Përfundimisht, jeta juaj do të lëkundet nga rrjedha e saj dhe ndoshta do të jetë gjëja më e mirë që ju ka ndodhur ndonjëherë por një jetë pa vështirësi martesore bëni mirë ta harroni.

•Ju nuk keni “Jetuan të lumtur përgjithmonë”
E vërtetë,ama ju keni të drejtë për një histori interesante.
Një histori ku besimi dhe dëshira për të qënë bashkë kapërcen sfidat që martesa sjell me vete.
Mos u gaboni në konceptin që burri apo gruaja mbahet në të mirë dhe në të keq.
Njerëzit shpesh kjo shprehje i bën të qëndrojnë në martesa të palumtura.
Të rrish në të “keqen” e partnerit është kur ai po kalon një krizë të fortë ekonomike,shëndetësore apo emocionale.
Ti jesh krah dhe shtyllë ku mund të mbështetet.
Kjo shorehje nuk vlen për martesa ku ka tradhëti,mungesë respekti,injorim dhe përballje fizike apo verbale.

Të ngjashme