Fundjava nuk do ti buzëqeshë kësaj shenje në horoskop

2 muaj më parë

Ne besojmë se po shkojmë drejt lumturisë dhe dritës, ndërsa Hëna përballë Marsit po na çon ose më saktë po çon një shenjë të horoskopit më shumë se të tjerat drejt kaosit dhe errësirës.
Cila është shenja?

•Binjakët
Kjo do të jetë një fundjavë pa të cilën mund të bëni.
Jeni lodhur duke qenë ai që lufton betejat e të tjerëve për ta.
Mund ta pranosh veten se të pëlqen të luash rolin e ‘heroit’ në jetën e njerëzve të caktuar, dhe sinqerisht, kur shkon ‘hero’, shkon deri në fund dhe je shumë i dashur për përpjekjet që bën, sidomos kur bëhet fjalë për shpëtimin e një miku në nevojë.

Miqtë janë gjithçka për ju, prandaj kjo fundjavë mund të jetë paksa e ashpër, sepse do të jetë veçanërisht një miku juaj ai që do të refuzojë përpjekjet tuaja heroike dhe do t’i kalojë ato sikur të mos kenë asnjë kuptim.

Ju nuk keni nevojë për një mori lëvdatash apo komplimentesh, por nuk do të qëndroni të injoruar për atë që duket se nuk ka asnjë arsye.
Kjo është hëna përballë hijeshisë së Marsit dhe ju do të luftoni beteja për njerëzit që nuk ju kërkuan një gjë të tillë dhe do të mësoni në mënyrën e vështirë se më e mira juaj nuk vlerësohet gjithmonë.

Të ngjashme