Flokët dhe stina e dimrit:Si të rregullojmë ‘marrëdhënien’mes tyre?

12 muaj më parë

Stina e dimrit njihet si më problematikja kur vjen puna te kujdesi ndaj flokut.

Vetë i ftohti kontribuon në prishjen e flokut, tharjen e skalpit dhe në shëndetin e flokut në tërësi.

Ndiqni këto këshilla që t’i jepni zgjidhje këtyre problemeve :

1-Mbuloji me një kapuç në ditët më të ftohta

2-Shmangni mbajtjen e flokëve të kapura bisht

3-Laji flokët vetëm 2 maksimuni 3 herë në javë.

4-Mos i lani me ujë të nxehtë, por të vakët.

5-Kujdesuni me maska të ndryshme

Të ngjashme