Fëmijët flenë në shtratin tuaj?Tani mund ta zgjidhni këtë problem

1 vit më parë

Nëse mendoni se ka ardhur koha që ta mësoni fëmijën tuaj që duhet të flejë vetëm atëherë ne ju këshillojmë…

Uluni dhe bisedoni qetësisht me fëmijën tuaj. Tregojini se si duhet të ndryshojnë gjërat.

Qëndroni pranë fëmijës. Për disa ditë provoni të flini në dhomën e tij që të kuptojë se ju jeni pranë tij. Më pas gradualisht filloni të rrini më pak në dhomë me të.

Sigurohuni që dhoma të jetë e rehatshme dhe e sigurt sipas dëshirës së fëmijëve. Një ambient i tillë e bënë më të lehtë përshtatjen.

Do ju duhet kohë që të arrini rezultatin që doni, por do ja vlejë!

Të ngjashme