Ekziston i dashuri ideal për një femër? Meshkujt kanë versionin tjetër.

1 vit më parë

E dinë meshkujt se cilat janë tiparet e personalitetit apo sjelljes, së tyre që i bëjnë femrat t’i quajnë ata ideal?  Sa njohuri kanë meshkujt dhe sa të bindur janë për karakteristikat, që duhet të zotërojnë për t’u quajtur të denjë për partneret e tyre?

Shumë meshkuj u pyetën dhe ja cilat janë 15 pikat, që ata mendonin se duhet të kishin, dhe duhet ta pranojmë: femrat mund edhe t’i kenë nënvlerësuar paksa.

Një i dashur dhe partner i mirë sipas meshkujve…

1…. e respekton të dashurën e tij

2…. i bën shpesh surpriza me buqeta me lule

3…. e pyet gjithmonë atë se si i shkoi dita

4…. nuk është asnjëherë tepër xheloz..por aq sa për t’ja bërë asaj të qartë që ai e ndjen partneren e tij

shumë të afërt.

5….ai komunikon me të sa herë ajo ka nevojë

6….e mban lidhjen sa më interesante duke bërë sa më shumë gjëra bashkë

7….ai e di mjaft mirë se në çdo gjë ekziston barazia midis tyre

8…. ai e shtyn atë të guxojë për të arritur dëshirat dhe qëllimet e saj

9…. ai sheh filma me të, dhe madje e lë atë të zgjedhë kë do të shohin

10….ai nuk lufton apo këmbëngul për t’i ndryshuar asaj mendimin.

11…. ai i beson asaj plotësisht

12…. i qëndron deri në fund besnike të dashurës së tij

13…. nuk harron t’i thotë asaj çdo ditë se sa e bukur është

14…. mundohet ta bëjë atë për të qeshur sa herë i jepet mundësia

Të ngjashme