Do të ishit më të lumtur nëse nuk do t’i postonit këto gjëra në rrjete sociale

1 vit më parë

1.Planet tuaja të pushimeve

Mos shkruani asgjë në internet kur do të largoheni dhe sa kohë do të zgjasë udhëtimi. Ky informacion është si minierë ari për keqbërësit.

2.Informacione për fëmijët tuaj

Çdo prind vendos vetë nëse dëshiron të postojë foto të fëmijëve, por sigurohuni që në facebboj most ë ndani të dhëna të rëndësishme si adresa e shkollës, momentet kur ai është vetëm etj.

3. Çdo gjë tjetër për të cilën mund të pendoheni

Shmangni postimet kur jeni të dehur, kur sapo jeni ndarë nga partneri apo gjëra të ngjashme.

Të ngjashme