Cilat janë shenjat që tregojnë se një person po shfaq interes per ju?

12 muaj më parë

•Flet shumë dhe të ngacmon

Meshkujt të cilët janë të interesuar për një femër do të përpiqen të flasin aq më shumë që është e mundur për veten. Kjo për shkak se meshkujt janë të ‘programuar’ të përpiqen të lënë përshtypje të mirë dhe këtë e bëjnë duke lavdëruar veten.

•Afërsia

Këtë mund ta bëjë duke ju prekur dorën apo thjesht duke e zhvendosur karrigen më afër. Nëse i kundërpërgjigjeni prekjes së tij, atëherë keni parasysh se gjërat mund të përshkallëzojnë shumë shpejt.

•Ka filluar të vërejë ndryshimet e vogla…

Nëse ju komenton kur e ndryshoni stilin e flokëve apo keni veshur diçka ndryshe, atëherë kjo është shenjë e rëndësishme që tregon se po i pëlqeni.

Të ngjashme