Kryefjala Logo

Çfarë po bëni gabim në marrëdhënien tuaj intime?

2 vite më parë

Marrëdhëniet intime janë të thjeshta por edhe komplekse.
Të dish se ku po gabon vetëm e rregullon lidhjen tuaj ndaj edhe ne kemi përzgjedhur disa pika kyçe ku të bazoheni për të mos krijuar probleme.

1•Akti duhet të jetë gjithmonë fantastik
Mos ushtroni shumë presion, por në vend të kësaj kërkoni një lidhje fizike që ju jep kënaqësi.Do ketë patjetër edhe ditë “Jo”

2•Akti intim duhet të jetë spontan
Ky mendim jo vetëm që është naiv por i bën njerëzit të ngrenë pikëpyetje për marrëdhëniet e mira dhe të lumtura.

3•Burrat janë gjithmonë gati
Edhe burrat njësoj si gratë kanë raste të caktuara gjatë ditës, javës apo muajit kur ndiejnë se duan të bëjnë apo jo marrëdhënie intime prandaj respektoheni këtë dëshirë.

4•Kur je në lidhje është gabim të shohësh porno
Shikimi i videove me pullë të kuqe pa praninë e partnerit/es është diçka që shumë njerëzve u pëlqen.
Mund të përjetojnë eksperienca të ndryshme dhe të pëlqyeshme.Nuk është tradhëti!

Të ngjashme