Arsyet e çuditshme që fshihen pas një gjumi jo të mirë:

7 muaj më parë

Dritat

Për të bërë gjumë të rehatshëm ju nevojitet errësirë totale në dhomë.

-Zhurmat

Para se të shtriheni për të fjetur, largoni nga dhoma çdo send që mund të bëjë zhurmë.

-Pozicioni i gjumit

Pozicioni që zgjidhni për të fjetur ka shumë rëndësi. Mos gaboni të flini barkas apo me kurriz.

-Kafeina

Gjithmonë ushqimet që përmbajnë kafeinë duhet të konsumohen para orës 2 të pasdites.

-Përgatisni veten për gjumë

Për të fjetur gjumë të rehatshëm bëni mirë që më parë të lexoni një libër. Sigurohuni që librin ta keni në dorë dhe jo ta lexoni atë nëpërmjet telefonit.

-Temperatura e dhomës

Për të bërë gjumë të rehatshëm ju duhet të flini në temperaturat 15-23 gradë celsius.

Të ngjashme