VIDEO/ Kozaku nuk zënë mend ,futet përsëri live dhe kërcënon Fabio Dushkun se do ti marrë peng të ëmën

2 vite më parë

Kozak Braci po bëhet protagonist lajm pas lajmi për ngjarjen e djeshme ku u mor peng nga njerëzit e Fabio Dushkut. Ai sot është futur përsëri në Instagram Live duke kërcënuar porositësin e pengmarrjes së tij. Ai flet në një bashkëbisedim me mikun e tij i cili mundohet ta qetësojë.

“Do ta shohësh plakën tate kur ti shkoj tek shtëpia ta kap dhe ta nxjerr në internet do ta bëj të famshme” – ka kërcënuar Kozaku të burgosurin e përjetshëm Fabio Dushku në Kordhialo.

“Muhabet I kryer, do të kërkoje falje Fabio Dushku, ai ska për të hyrë më në Instagram do thotë .Do ta bëj të më thotë ‘te hengsha m*tin’ kur të futet live në Instagram nuk ka njeri që të më qetësojë mua tani”- ka thënë ndër të tjera Kozaku ku gjithashtu është drejtuar pengmarrësve se tashmë që e liruan do të hakmerret.

Më herët i riu bëri xhiron e internetit gjatë mëngjesit të sotëm kur shpjegojë rrethanat e pengmarrjes. Ai u shpreh se pengmarrësit e kishin liruar pasi i kishte bindur me fjalë duke e quajtur veten “psikolog”.

Të ngjashme