Sekuestrohet shampanje e fallsifikuar Moët & Chandon

12 muaj më parë

Pothuajse 1400 litra shampanjë të rreme Moet & Chandon Brut Impérial janë sekuestruar sot.

Janë denoncuar pronarët e bodrumit, një 48-vjeçar dhe një 55-vjeçar me origjinë nga Sarno, në provincën e Salernos. Ndaj tyre akuzohet për falsifikim dhe pranim të mallrave të vjedhura. Nëse do të dilnin në treg, produktet do të kishin lejuar një fitim mbi 120 mijë euro.

Në mënyrë të veçantë u sekuestruan 774 shishe shampanjë, 804 vaj “Sapio” dhe alkool etilik nga distileria “La source” dhe “Fiume”.

Të pranishëm ishin gjithashtu 129,400 aksesorë për paketim, duke përfshirë tapa, etiketa, kontejnerë kartoni, kapsula alumini me logo Moet & Chandon dhe marka false, Olio Sapio, Olio San Colombano dhe ngjitëse false “Made in Italy”.

Të ngjashme