Studimi thotë se burrat besnikë jetojnë më gjatë!

Seksi i bën mirë zemrës, por vetëm nëse jeni besnikë.

Një aktivitet konstant intim me partneren tuaj është në gjendje të mbrojë zemrën tuaj dhe të luftojë sëmundjet, si diabeti.

Por kujdes, nuk vlen nëse jeni të mësuar të tradhtoni partneren tuaj, apo të kaloni nga krevati në krevat! Ja që në këtë rast, përfitimet do të zhdukeshin.

Testosteroni, hormoni seksual mashkullor, zotëron më shumë efekte nga ato që njihen, në shëndetin e organizmit mashkullor.

Specialistët shpjegojnë sesi seksi është në gjendje të ndezë një cikël virtuoz.

Sa më shumë seks të bëhet, aq më shumë testosteron prodhohet, teksa si rrjedhoj ka më pak depresion, ka një lëvizje më të mirë kardiovaskulare dhe metabolizëm më i mirë.

Previous articleShenjat më pozitive të horoskopit
Next articleKush janë njerëzit që kryejnë më shumë marrëdhënie intime?