Studim shokues:Mbi 80% e femrave pranojnë se kanë fjetur me një koleg

Një studim me afër 6 mijë femra, ka treguar se kush janë tradhëtaret më të mëdha.

Përdoruesit e një faqe për takime, ku preferohet edhe nga të martuarit kanë nxjerrë të dhëna për profesionin e klientëve të tyre.

Sipas këtij studimi 65% e femrave të pabesa tadhëtojnë me dikë nga vendi i punës së tyre, por 85 % e tyre pranojnë se kanë fjetur me kolegun. Një në pesë femra gjitashtu besojnë se nëse në zyrën e tyre qarkullojnë thashetheme, ka më shumë gjasa që partneri ta marrë vesh.

10% shqetësohen për karrierën e tyre, dhe asgjë tjetër.

The Independent ka analizuar këtë listë dhe ka nxjerrë se ku punojnë femrat që tradhëtojnë më shumë. Sipas kësaj renditje, bëhet fjalë për shërbimet financiare, aviacioni, shëndetësia, biznesi, sporti, arti, jeta e natës, komunikimi, dhe në fund drejtësia.

Previous articleBulmeti NUK ju shëndosh.Ja cili është ndikimi që ka në trupin e njeriut
Next articlePërse ka njerëz që bëhen gjithmonë vonë?Shpjegimi