Si ta kuptoni kur jeni gati për të thëne “PO”

1-Pyete veten se çfarë është e përshtatshme për ty

Nuk ka asnjë partner të duhur universal, ekziston vetëm personi i duhur për ju.

Nëse shikoni partnerin e mikut tuaj dhe shihni disa karakteristika që do të dëshironit aq shumë tek partneri juaj, pyesni veten.

A është vërtet ajo që dëshironi edhe për veten tuaj? Koncepti i së drejtës është shumë subjektiv.

2-Evolucioni personal

Nëse energjia juaj rritet me të, ai mund të jetë ai.

Një marrëdhënie funksionale rrit kreativitetin, ndjenjën e mirëqenies dhe çliron hormonet e lumturisë.

Nëse është partneri i duhur, do të ndjeni se jeni duke u zhvilluar individualisht drejt një projekti të përbashkët.

3-A ju bën të ndiheni të sigurt?

Kushtojini vëmendje aspektit që ka të bëjë me sigurinë tuaj emocionale.

Partneri i duhur është ai me të cilin ndiheni të lirë të shprehni mendime dhe mendime pa frikë nga pasojat ose të ndjeheni gabim.

Nëse ndiheni të kontrolluar ose të kufizuar në ndonjë mënyrë, ka shumë mundësi që të jeni në një marrëdhënie që, në planin afatgjatë, nuk do t’ju ​​sjellë ndonjë mirë.

Previous articleTradhëtarët nuk janë të gjithë profesionistë.Ju tregojmë si t’i kapni në faj.
Next articleIshte djali i mbare i Casa de Papel, por “u terbua” tani qe pritet te dale sezoni i peste e serialit.