Sekretet e femrave pa celulit;

1. Në vend të kafes apo çajit, pijnë gjithmonë ujë, 1.5 deri në 2 litra.

2. Bëjnë ushtrime kardio më shumë se të tjerat

3. Nuk mjaftohen me masazhet në shtëpi por i bëjnë ato në qendra të specializuara

4. Bëjnë skrub për lëkurën në vend të kremrave anticelulit

5. Nuk bëjnë banja të ngrohta dhe ndryshojnë temperaturën e ujit nga e ftohta në të ngrohtë

6. Bëjnë sauna të paktën 2 herë në javë.

Previous articleJeni gati për fundjavën,sepse Paolo Fox i ka gati parashikimet!
Next articleDitët me fat të muajit nëntor, mësoni kur dhe çfarë duhet të bëni