Puçrat,armiku i fytyrës i shkakton miku më i mirë i njeriut?

Puçrrat janë gjëja më e urryer në fytyrën tuaj. Mirëpo, nëse vazhdimisht ju shfaqen vetëm në faqe, atëherë duhet ta keni të qartë që në këtë pjesë me diçka e irritoni lëkurën. Kjo “diçka” më shpesh bëhet me celular.

Në të vërtetë, celularët janë objektet më të ndotura të cilat i përdorni.

Hulumtimet kanë treguar që në ta gjenden më shumë shtresa bakteresh sesa në guacën e WC-së.

Nëse mendoni mirë sa shpesh e përdorni celularin do ta keni të qartë përse faqet tuaja janë bërë me vrima.
Ekzistojnë shumë mënyra që ta zgjidhni këtë problem.

Më e rekomandueshmja është të përdorni kufje pa tela (bluetooth) dhe rregullisht të pastroni celularin tuaj me fasoleta antibakteriale.

Previous articlePse po aludohet se ai që rri me Beatrixin është Romeo dhe jo Donaldi?
Next articlePaolo Fox dhe çudirat e horoskopit që mbyllin muajin nëntor