Pse gratë në moshë janë më tërheqëse për burrat?

– Gratë më të mëdha dinë më shumë gjëra rreth jetës.

Duke qenë se kanë më shumë eksperienca në jetë, lidhje apo çdo gjë tjetër, i jep meshkujve mundësinë të mësojnë gjëra të reja prej saj.

– Janë të sigurta në vetvete dhe indipendente.

Gratë më të mëdha në moshë janë shumë të sigurta në vetvete dhe janë të lumtura. Gjithashtu e shijojnë vëmendjen e një mashkulli duke u fokusuar dhe në gjëra të tjera.

– Janë më të ‘rritura’ kur vjen puna tek emocionet.

Ato dinë si të reagojnë në situata të ndryshme dhe dinë të kontrollojnë emocionet e tyre.

– Gratë e mëdhaja në moshë e dinë  çfarë duan.

Meshkujt tërhiqen nga qëllimet e saj të forta për të arritur gjëra që do në jetë si dhe nga fokusi i saj.

Previous articleNjihuni me ‘hallet’ dhe ankesat e çifteve!
Next articleDonaldi u nda nga Trixa por Fifi jo.Vjen reagimi i saj