Pse femrat i duan meshkujt qerosë?

Asgjë nuk është aq joshëse sa mungesa e transformuar në armë seksi. Teksa për meshkujt qerosë dhe humbja e libidos paraqet ankthin e vërtetë, femrat megjithatë këtë fenomen e shikojnë pak më ndryshe. Anketa, në të cilën kanë marrë pjesë femrat të cilat kanë pasur lidhje dashurore, bashkëjetojnë apo janë të martuara me mashkull qeros apo i preferojnë të tillë, ka zbuluar arsyet më të shpeshta për shkak të të cilave femrat dorëzohen para tipave qerosë.

Përgjigjet janë këto:

1-Niveli i higjienës te meshkujt qerosë është shumë i lartë. Ata janë të rregulluar, rregullisht rruhen dhe kanë më shumë mirëkuptim për shprehitë dhe nevojat e femrës, siç është depilimi.

2-Mashkulli qeros është vërtet mashkull i vërtetë. Me të e di që vërtet nuk argëtohem me ndonjë adoleshent.

3-Kapelet dhe republikat (kapela cilindër) u janë miqtë më të mirë, dhe u rrinë mrekullueshëm.

4-Meshkujt të cilët janë pajtuar të mos kenë flokë dhe i kanë shndërruar në armë seksi, janë më të sigurt në vetvete.

5-Kush e harron X6-ten?

Previous articleNëse ju shfaqen këto simbole në ëndrra mos i injoroni!
Next articleKjo është dita më e mirë e vitit për t’i propozuar personit të zemrës