Para se të mbyllni ditën,shfytëzojini 10 minutat e fundit për këto veprime

Përgatitja është çelësi i suksesit për të mbyllur ditën dhe për t’u zgjuar siç duhet në mëngjes.

1-Bëj një listë me gjërat që duhet të kesh në mendje ditën tjetër.

2-Vëri gjërat në vendin e duhur para se të flesh. Një pastrim i shpejtë i shtëpisë nuk të bën kurrë keq.

3-Bëj gati veshjen e së nesërmes.

4-Pi një gotë ujë për t’u zgjuar me energji.

5-Fiki të gjitha aparatet dixhitalë dhe relaksohu.

Këto 5 veprime nuk duhen lënë asnjëherë pas dore nëse doni që të zgjoheni mirë ditën tjetër.

Previous articleShenjë për shenjë dhe dhëmb për dhëmb.Gjithçka mbi shenjat tona nga Paolo Fox
Next articleSezoni i gështenja e erdhi dhe ne ju tregojmë për çfarë shërbejnë ato