Mos qëndroni më këmbëkryq për këto arsye:

Qëndrimet e gabuara mund të sjellin pasoja të rënda për shëndetin.

Një prej tyre është edhe vendosja e këmbës mbi këmbë.

Është një zakon që bëhet edhe në mënyrë të pavetëdijshme.

Në një studim  theksohet se qëndrimi në një pozicion të tillë për orë të tëra çon në një gjendje që në gjuhën mjekësore njihet si ‘Paraliza Peroneale Nervore’.

Sipas studimeve, presioni i gjakut në trupin tuaj rritet, kur qëndroni shumë në këtë pozicion.

Si rrjedhojë edhe kurrizi pëson shtrembërime, por edhe dhimbje të tjera mund të ndihen në qafë, ije apo shpinë, por edhe ‘venat e merimangës’.

Previous articleSi përballohet një vjehrrë aspak e urtë?
Next articleEinxhel dhe Dagz kalojne naten ne suite mes puthjesh e perqafimesh