Lufta prindër dhe fëmijë adoleshentë. Çfarë thotë studimi

Në kohën që jetojmë depresioni është bërë i zakonshëm dhe më së shumti prek moshat e reja dhe adolëshentët.

Pikërisht për këtë grupmoshë është zhvilluar një studim, për të kuptuar marrëdhënien e fortë mes prindërve dhe fëmijëve të tyre.

Nëse fëmija juaj është duke kaluar një periudhë të keqe që kalon në depresion, prindi e përjeton njësoj me të dhe ka të njëjtat simptoma.

Ndërsa kur fëmija trajtohet dhe merr ndihmën e duhur, sipas ekspertëve edhe simptomat tek prindërit nisin të zhduken.

Studiuesit paralajmërojnë se duhet treguar shumë kujdes për këtë grupmoshë dhe vëmendja drejtuar tyre duhet të jetë e madhe.

Previous articleHumb jeten komentatori sportiv Kosta Grillo
Next articleShkenca pretendon se ka zbuluar sekretin që fshihet pas një lidhje të gjatë