Kuriozitete që do t’ju çudisin rreth teknologjisë

Teksa shohim evoluimin e teknologjisë, pyesim veten si ka nisur gjithçka?

•Mouse i parë është shpikur në 1964 dhe ishte i bërë prej druri.

•Në 1994 është përdorur reklama e parë në një faqe interneti.

•1 në 8 çifte të martuara në Amerikë janë njohur online.

•Nëse gjen një mënyrë për të hakuar ‘Facebook’, kompania paguan minimumi 500$.

•‘Skype’ nuk lejohet të përdoret në publik në Kinë.

•86% e njerëzve herën e parë nuk dinë të vënë USB në kompjuter.

•Alarmi i parë elektronik mund të binte vetëm në orën 4 të mëngjesit.

•Për të bërë foto me kamerën e parë duhej të rrije ulur për 8 orë në pritje.

•Në 1 prill 2005, NASA gënjeu njerëzit duke i njoftuar se kishin gjetur ujë në Mars.

•Kur qëndron përpara kompjuterit një njeri i përpëlit sytë 7 herë, ndërkohë që normalja është 40 herë brenda minutit.

Previous articleGjërat që vënë re meshkujt kur ju shohin të zhveshura
Next articleNdiheni të lodhur gjithë kohën?Këshilla relaksimi