Këshilla nga ekspertët që do t’ju ndihmojnë të forconi martesën tuaj

Këshillat, në varësi të situatave më së shumti kanë në thelb besimin, respektin dhe dashurinë.

Krijoni ritualet tuaja të përbashkëta dhe private. Të gatuash ushqimin e preferuar të tij/saj ditën e parë të çdo muaji mund të ishte një nga më të veçantët.

Mos harro të japësh puthjen e përshëndetjes.

Vër në korniza jo vetëm fotot e eventeve speciale, por edhe të përditshmërisë. Çdo moment vlen të ruhet.

Previous articleBie shi apo ka diell në parashikimin e yjeve?Përgjigjet i ka Paolo Fox
Next articleDuke filluar nga sot,mos i lini më kurrë flokët të thahen natyralisht