Hapat që nuk duhen të hidhni kur ktheheni beqare pas një lidhje të gjatë

1-Flisni me të gjithë.

Shokë, të huaj, kalimtarë, fatkeqë, nuk duhet të bëni gabim të filloni një bisedë me të gjithë  që kanë gabuar duke ju pyetur “si jeni” dhe nuk duhet t’i “rrëmbeni”në një cep për t’i detyruar ata të dëgjojnë epilogun e historisë suaj, trishtimin tuaj, atë që ju këshillon psikologu juaj dhe sa herë qani në ditë.

Dhimbja është një gjë shumë personale, mbrojeni atë dhe tregojeni vetëm atyre që mund ta kuptojnë atë.

2-Hani shumë ushqim

Është mirë të ngushëlloheni herë pas here me një ëmbëlsirë, por duke e hedhur veten në ushqim pa përmbajtje nuk do të lehtësojë dhimbjen tuaj, por vetëm do të rrisë vijën e belit tuaj.

Ju jeni përsëri beqar, duhet të jeni në gjendje të mirë, mos e ndëshkoni veten duke marrë kile.

Dhe nëse vërtet nuk mund të qëndroni larg taveve me lazanja, regjistrohuni në një palestër, klasë crossfit ose pishinë.

Ju duhet të rrisni vetëvlerësimin tuaj, jo ta shkatërroni atë.

3- Foto me të brendshme në rrjetet sociale

Ju nuk jeni për shitje dhe nuk keni nevojë të tërheqni të gjithë perversët në internet, sigurisht tundimi për të pasur pëlqime të lehta te personi juaj, në mënyrë që të mbushni gotën bosh të vëmendjes, është i fortë, por na besoni: ju nuk duhet ta bëni!

4-Duke menduar se nuk jeni  mjaftueshëm

A e kaloni kohën duke e krahasuar veten me të tjerët?

A po kërkoni në rrjetet sociale për shenja dhe prova të flirteve të reja të ish-it tuaj dhe ndiheni tepër keq?

Ju duhet të ndaloni së kërkuari  ose të bëni krahasime: ai nuk e di se çfarë ka humbur dhe ju një ditë do të kuptoni se një humbje shpesh mund të jetë një pasuri e madhe.

Previous articleFjorela e Perputhen shtatezene per here te pare, zbulohet edhe partneri
Next articleE dinit sa kalori djegim gjatë marrëdhënieve intime?