Gabimet që çdo femër bën me reçipetat

Reçipetat janë ndër shpenzimet kryesore të femrave, ndonjëherë të shtrenjta, por nëse respektoni disa këshilla mund t’i përdorni për shumë vite pa i dëmtuar aspak.

1-Mos i lani shpesh

Meqë janë të brendshme, kemi idenë që duhen larë shpesh, por nuk është e vërtetë. Rekomandohet t’i lani pasi t’i keni veshur 3 ose 4 herë, në këtë mënyrë nuk do të humbasë elasticiteti.

2-Zgjidhni masën e duhur

Gabimi më i madh që bëjnë femrat është se zgjedhin gabim masën e reçipetave. Nëse nuk janë komforte mjaftueshëm i keni blerë gabim.

3-Mos i fusni asnjëherë në sirtarë

Reçipetat duhet të marrin ajër që të mos shkaktojnë irritim dhe të mos kenë erë të pakëndshme. Më e mira që mund të bëni është t’i varni. Kini parasysh që nuk varen nga rripat, por nga qendra.

Previous articleArsyet pse djersa juaj ka aromë të fortë dhe të pakëndshme
Next articleONE Telecommunications mbështet teknologjinë dhe inovacionin