Flini zbathur apo çorape?Çfarë tregon kjo për ju

•Nëse flini me çorape

Me siguri veproni kështu për shkak që këmbët tuaja janë të ftohta, edhe pse në dhomë nuk është e thënë që të jetë temperatura e ulët.

Arsyeja mund të jetë edhe në metabolizmin e ngadalshëm apo në shprehinë e thjeshtë, mirëpo fjetja me çorape ka edhe faktorin psikik.

Njerëzit me këtë shprehi dëshirojnë të jenë të mbrojtur, të qëndrojnë në vende të këndshme dhe gjithmonë do të provojnë që të vendosin marrëdhënie shumë të thella me njerëzit.

Janë shumë të butë dhe dëshirojnë të ndajnë hapësirën personale me njerëzit e tjerë.

•Nëse flini zbathur

Mbase keni metabolizëm të shpejtë dhe qarkullim të mirë të gjakut në ekstremitete, andaj këmbët tuaja gjithmonë janë të ngrohta.

Mirëpo, kjo mund të zbulojë edhe atë që jeni shumë të pavarur dhe të gatshëm për t’u mbrojtur nga të tjerët.

Jeni të kujdesshëm se kë lejoni të hyjë në hapësirën tuaj, mirëpo shpesh më mirë ndiheni kur jeni i vetëm.

Me siguri i dëshironi sfidat dhe nuk është fare vështirë të punoni për ata që i doni.

Previous articleKuptimi i ëndrrave erotike,rëndësia që kanë për jetën tuaj
Next articleTentoi ti shpetoje nga duart bashkeshortit dhunues, hidhet nga kati i dyte gruaja ne Tirane