Fëmija ju vjen në mes të natës në krevat?Zgjidheni problemin kështu:

Fëmijët e kanë shumë të vështirë që të shkëputen nga rutina ditore dhe të mësohen me ndryshime. Kur vjen koha që t’i largohen zakonit të të fjeturit me prindërit, shumë zgjedhin të mos heqin dorë nga ky zakon. Prindërit në këtë rast duan apo s’duan, heqin dorë nga mundimi. Nëse mendoni se ka ardhur koha që ta mësoni fëmijën tuaj që duhet të flejë vetëm atëherë ne ju këshillojmë…

Uluni dhe bisedoni qetësisht me fëmijën tuaj. Tregojini se si duhet të ndryshojnë gjërat.

Qëndroni pranë fëmijës. Për disa ditë provoni të flini në dhomën e tij që të kuptojë se ju jeni pranë tij. Më pas gradualisht filloni të rrini më pak në dhomë me të.

Sigurohuni që dhoma të jetë e rehatshme dhe e sigurt sipas dëshirës së fëmijëve. Një ambient i tillë e bënë më të lehtë përshtatjen.

Do ju duhet kohë që të arrini rezultatin që doni, por ja vlen çdo sekondë.

Previous articleSëmundja e diabetit:Si të ulni rrezikun e prekjes
Next articleTre shenjat e Horoskopit që ju rri ora 12!