Wednesday, January 19, 2022

Latest Posts

Vazhdon Fifi kundra Sarës:” Unë e kuptoj gjë ajo vajzë po bën lojë!”

“Unë nuk e njoh Sarën nga jashtë por nëse unë gjykoj ftohtë nga një perspektivë tjetër,unë them që kjo vajzë po bën lojë me ne të gjithë.Më përpara ajo tha nuk ka shanc të ndodhi diçka mes saj dhe Pm më pas ndryshoj komplet”,-shprehet Fif teksa fliste me Donaldin.

“Ajo nuk është marrë asnjëhere me televizion edhe është shumë e pasigurt jo vetëm për Pajtimin por edhe për hyrjen e saj në shtëpi.Ajo ka shumë emocione dhe është një vajzë shumë e pastër”,-i tha Donaldi.

Latest Posts

Don't Miss