“Të lëpijë, aty ku pështyn”, pasioni i Olsa Muhametit

2 muaj më parë

Ndodh shpesh që njerëz të ekranit të nxjerrin vrer pastaj të flasin ëmbël. E sigurisht kësaj vorbulle nuk mund ti shpëtonte as Olsa Muhameti. Rikujtojmë se teksa Donaldi u lidh me Beatrix Ramosaj brenda Big Brother ndër njerëzit që folën keq e shanë ishte edhe Olsa.

Asokohe ajo shkruante në Instagram: Vetëm meshkujt e fortë nuk luajnë lojëra me femrat, meshkujt e dobët dhe të pasigurt e bëjnë këtë”. Por duket se tani më që Bora u kthye sërish me të, edhe Olsa duhet të ndërrojë krah. Madje të lëpijë aty ku pështyu muaj më parë! Shprehje e shëmtuar ama e vërtetë.

Në foton e postuar nga Bora me Donaldin, Olsa shkruan; “Dashuria fiton mbi gjithçka”. Tani Bora e Donaldi e ndanë mendjen se çfarë duan, duhet ta ndajë dhe Olsa se cilin qëndrim do të mbajë. Ose më mirë mos mbajë fare se me thënë të drejtën nuk i takon!

Të ngjashme