Friday, October 15, 2021

Latest Posts

Të gjithë në këmbë kundër Arjan Konomit: “Surrati jot, pipirruck..”

Nje prej debateve me te ashpra ka plasur sot ne Perputhen Prime ku te gjithe konkurentet jane cuar nga vendet si shenje proteste kunder ofendimeve te Arjan Konomit ndaj Alvises.

Keta dy te fundit u perfshine ne nje debat pas pranimit te produksionit per pjesmarrjen e ish te dashurit te Alvises ne program.

Alvisa pretendonte se Arian Konomi nuk duhej te pranonte dicka te tille. “U be surrati jot te me besh mua keshtu, fare mire pranoja ate dhe per ty thoja mos ta pranonin ate pipirucken” tha Konomi teksa te gjithe u cuan nga vendet e tyre.

Latest Posts

Don't Miss