Thursday, December 2, 2021

Latest Posts

Rrëfehet Paloma: Pasi dola nga shtëpia e Big Brother VIP kam shkuar 3 ditë tek psikologu!

Pas daljes nga shtëpia e Big Brother, Paloma së bashku me bashkëshortin Andrein kanë qenë të ftuar në emisionin “Goca dhe Gra” në Top Channel. Ata kanë treguar se tashmë kanë hedhur թdo gjë pas krahëve dhe I janë kthyer normalitetit në marrëdhënie.

Pas kësaj Paloma ka rrëfyer se ka patur nevojë të ndiqet 3 ditë me psikolog pasi ka dalë nga shtëpia, duke qenë se I duhej të përshtatej me realitetin e të linte pas թdo gjë që ka kaluar.

Gjithësesi tani shprehet se është një një gjendje të mirë dhe madje nuk ka ngurruar që ta quajë Big Brother edhe si një eksperiencë mjaft të veթantë.

Për më tepër ndiqni videon mëposhtë:

 

Latest Posts

Don't Miss