Plas N’ferme!Kush ishte arsyeja e zenkes midis Kledit,Elhaid Cufit dhe Toles se ‘Perputhen’?

8 muaj më parë

Punet e fshatit duan krah te forta dhe e verteta eshte se kur vendos te dergosh ne ferme njerez qe fshatit i kane ngrene vetem buken,do te kete shume te qeshura por edhe shume..zenka!

Keshtu ndodhi sot N’ferme me Tolen,Xhesika Polon dhe Elhaidin me Kledin.

Keta te fundit u perfshine ne nje debat dhe arsyeja ishte nje dhi.

Mes luftes per te gjetur nje dhi duke pasur nje tufe me to,duke i ndjekur,kapur dhe kontrolluar per gjokse me ne fund Tolen dhe Elhaidi gjejne nje dhi per ta mjelur.

Ne kete moment afrohet Kledi me Xhesiken per ta mjele edhe ata por Tola i perze duke pretenduar se ishte ajo qe e gjeti.

“Ik ore ç’pune ke se eshte e jona kjo,nuk quhet se eshte e jona” degjohet te thote Tola perballe nje Kledi dhe Xhesike qe nuk po ju mbajne me nervat.

Ne linkun poshte mund ta shikoni rehat te plote.

Të ngjashme