Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Pasi i tha se ka ‘marrë burrin e tjetrës’,Bieta Sulo i përgjigjet Roza Latit

Ishte Roza ajo e cila në emisionin “Expuls” të Ronaldo Sharkës thumboi moderatoren duke thënë se “nuk ia marrim burrin njeriu”.

Ndonëse vonoi pak, Bieta nuk harroi që t’i “kthente reston”  Rozës  me lezet dhe duke u siguruar që mesazhi të shkonte i qartë aty ku duhet të shkonte.

“Suksesi i këtij emisioni është dhe fakti që njerëz që kanë qenë protagonist në këtë emision, vazhdojnë të jetojnë me famën e kësaj daljeje televizive dhe 6 muaj dhe nëqoftëse kanë qenë më herët të ftuar apo një vit më përpara unë i ndjej nga zemra dhe të them faleminderit”, tha Bieta.

Latest Posts

Don't Miss