Kryefjala Logo

Nuk e dinte askush,Egla Ceno:”Kam burrë!”

12 Prill, 2024 | 8:57 am

Aktorja Egla Ceno mund ti ketë shpalosur të shtata personalitet e saj por për jetën private ka qënë hermetike dhe nuk dihej asgjë.

Banorja e BBV ka treguar brenda shtëpisë se është shumë e dashuruar, por pa zbuluar më shumë detaje rreth personit që i ka rrëmbyer zemrën.

“Unë e kam një burrë, jo çdo gjë mund ta dini”, u shpreh Egla Ceno.

Ndërsa Egla shtoi: “Do t’ju jap një lajm ekskluziv. Edhe pse ju s’më keni parë të pëshpëris poshtë jorganëve, unë kam një dashuri shumë të madhe në jetën time përjashta.

Fakti që unë nuk jam kam treguar publikut nën jorgan, nuk do të thotë që unë nuk e kam… Jam shumë e dashuruar.”

Të ngjashme