Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Nje eleminim i dyfishte si denim, ja kush edhte banori i dyte i larguar nga shtepia e Big Brother VIP

Iliri Sabiani dhe Monika kane bere nje komplot ku vendosnin se ke do te nominonin, madje kishin perdorur pseudonime ku quanin “Pema” Donaldi, Semi dhe te tjeret gjethet, ndersa Kledi gjethja e arte. Madje Monika eshte shprehur se Kledi eshte njeriu i Arbanes.

Kjo gje ka besdisur Arbanen e cila eshte shprehur se nuk do qe te perfshihet ne te tilla biseda dhe si denim ka hapur nje eleminim te dyte ku jane te gjithe te perfshire.

Pas ketij eleminimi eshte larguar Paloma.

Latest Posts

Don't Miss