Saturday, January 29, 2022

Latest Posts

Meridiani largohet nga shtepia, qan Donaldi!

Mbremjen e sotme ashtu sic pritej ka dale nga shtepia Meridiani.
Donaldi eshte prekur dhe i ka kerkuar falje Meridianit.

Gjithesesi dihej kjo gje dhe Meridiani sic u shpreh se do i percillte te gjithe e do fitonte ne fakt doli pa u futur mire!

Latest Posts

Don't Miss