Saturday, December 4, 2021

Latest Posts

Lot dhe emocione, Semi takohet me te atin pas 3 vitesh

Mbremjen e sotme ka patur emocione pafund ne Big Brother VIP. Semi ka rrefyer se ajo ka tre vite pa takuar babain e saj pasi ai jeton dhe punon ne Kanada.

Ajo ka rrefyer per jeten e saj dhe per njerezit e saj te dashur perfshire ketu miqte por dhe ish burrin e saj Bojken Lakon.

Semi foli ne telefon teksa ai i tha se ishte larguar per ne Kanada, por ne fakt jo, ai ishte duke e pritur ne sallon.

Teksa jane perqafuar te dy dhe kane shprehur dashurine e tyre, ka qene ky nje takim mjaft prekes.

 

Latest Posts

Don't Miss