Ledri me pushime, shoqnia se lë rehat…

6 ditë më parë

Ledri Vula duket se e ka nisur mbarë vitin e ri 2023. Ai është shkëputur totalisht nga jeta publike dhe koncertet për tu larguar në Bali me familjen e tij. Por mesa duket miqtë e tij i ka marrë malli për reperin dhe janë duke kërkuar që ai të kthehet.

Një prej tyre është Lumi B me të cilin Ledri ka jo vetëm shumë miqësi, por edhe shumë bashkëpunime muzikore. “ Hajde se po m’vyn”-shkruan Lumi në këtë album fotografik të Ledrit.

Tani a do të bëjnë këngë të re, a e ka marrë shumë malli për mikun e tij këtë nuk dimë ta themi me siguri.

Të ngjashme