Kaq e patën banorët e Big Brother injorojnë njëri-tjetrin…

2 muaj më parë

Janë afër finales së madhe dhe banorët e “Big Brother” kanë nisur të përdorin strategji të reja për të ulur apo për të bërë kundërshtarët e tyre të ndihen keq. Luizi ka filluar të injorojë në mënyrë të vazhdueshme Oltën, duke mos i folur ose duke mos e përfshirë në biseda.

Nga ana tjetër edhe Kristi është duke bërë të njëjtën gjë me Keisin dhe kjo vjen fiks pas momentit kur Lorenc Hasrama deklaroi që mes tij dhe Keisit kishte patur një lidhje dashurie.

Deri në fund të spektaklit kushedi se çfarë do të shohim mes tyre duke marrë parasysh që kanë edhe një muaj kohë qëndrim brenda shtëpisë.

Të ngjashme