Friday, October 15, 2021

Latest Posts

Jasmina dhe Erlindi thyejne serish rregullat, kapen bashke jashte emisionit

Prej javes te kaluar konkurrentet e Perputhen kane treguar sekretet e tyre duke premtuar se nuk do te bejne gabime dhe nuk do te kete takime jashte.

Por duket se Jasmina dhe Erlindi nuk u jane permbajtur rregullave serish. Faqja Perputhen.tch ne Instagram ka publikuar nje video te Jasmines dhe Erlindit se bashku duke u futur ne makine.

Kjo nuk eshte hera e pare pasi jane pare edhe me pare bashke. Rikujtojme se Andi ka bere deklaraten ne emision qe eshte vetem per Jasminen dhe ne anen tjeter Princi ka shprehur pelqim per te.

Latest Posts

Don't Miss