Gresa e eleminuara e radhës? Andi shpërthen në lot

2 muaj më parë

Mbrëmjen e djeshme mes Mbresës dhe Gresës është eleminuar kjo e fundit. Ndonse Andi nuk e ka pritur aspak mirë dhe ka shpërthyer në lot.

Por fati ka qenë sërish në anën e çiftit. Pasi Gresa ka hapur kutinë e fatit, ajo është rikthyer sërish në shtëpi. Duket se fati i tyre është për të qëndruar edhe disa kohë brenda BB VIP Kosova.

Ndonse kane qenë disa momente vërtetë të vështira për ta.

Të ngjashme