Kryefjala Logo

Graciano flet për krisjen e marrëdhënies me Argjirën?

9 Prill, 2024 | 9:06 am

Pak ditë më parë Graciano Tagani është bërë përsëri pjesë e formatit të ‘BBV3’ dhe ndryshe mga hera e kaluar ku balerini pati shumë mbështetje nga partnerja e tij Argjira,kësaj here ato postime kanë munguar..

Kjo gjë ngriti shumë dyshime teksa të gjithë aludonin për një krisje në marrëdhënien e dyshes.

Teksa qëndronte me një pjesë të banorëve, Graciano ka folur lidhur me marrëdhënien që ka me Argjirën duke thënë: ‘S’jam martuar. Jemi njohur përpara 6 vitesh, edhe kaq…
Nuk dua ta prek shumë por di të të them vetëm kaq, për mua është një nga gjërat më të rëndësishme në jetë dhe më ka ndryshuar jeta. Jemi gjithçka!’- shprehet Graciano i prekur.

Të ngjashme