Kryefjala Logo

Dhuna në Pejë reagojnë personazhet publikë shqiptarë

2 Nëntor, 2022 | 6:31 pm

Rasti sot në qytetin e Pejës ka bërë që për këtë çështje të reagojë i gjithë opinioni publikë shqiptarë dhe ai i Kosovës. Personazhe të ndryshëm publikë kanë reaguar në rrjetet e tyre sociale lidhur me këtë ngjarje të tmerrshme që ka ndodhur në azilin e pleqve.

Më poshtë do t’ju tregojmë disa nga reagimet e personazheve publike shqiptare.

76701EF3 F45F 4C92 816A 142DD9F8C78B 7CF0C573 E7E9 4E12 9B8E A292BFC28228 10E63001 534C 4094 A0A0 7CF1F79B81FB E8F1A1DA 0F52 4213 914D 9DB1086A4D34 5B258372 3C3E 4C7F B9EB DF958C477120 3891EF6C 37EF 426A 9D33 2B07D6327BDB BAA36413 2C96 4D90 B1FD DD50FA35508A

Të ngjashme