Kryefjala Logo

Carlo Bollino porosit gazetarët e tij: Kopjoni lajme nga portali Kryefjala.com

2 Nëntor, 2022 | 8:43 am

Jo se na bën përshtypje se e dimë kush jemi ( na falni për modestinë) dhe e kemi vërtetuar dhe kemi sjellë tek ju lajme ekskluzive, që kanë bërë xhiron e rrjetit e që janë komentuar pafund. Në 90% të rasteve Kryefjala.com nuk ka gabuar në ekskluzivitetet që sjellë tek ju.

DB0F3FBE 9159 4D34 B8B6 1D5140ABED82 8466F905 218E 4394 BA2F B41BCF20BD88

Ndaj na bën përshtypje se si një media që ka mbështetje shumë të madhe siç është një televizion, ka edhe një portal shekullor (që me thënë të drejtën e kishim harruar që ekzistonte) vjedhë në mënyrë të paskrupllt lajmet e Kryefjala.com.
Dhe bëhet fjalë pikërisht për median e “babait” të gazetarisë shqiptare që anatemonë vetëm drejtësi kudo ku shkel dhe kur media të tjera “mundin” me informacion redaksinë e tij të tij nuk denjon as të na citojë… Por përkundrazi Carlo Bollino i porosit të na kopjojnë…

Turp baba Carlo!!!!

Të ngjashme